Denne kategori handler om min kærlighed for beauty. Beauty er hår, makeup, neglelak, mode og kropspleje. Nogle ting som jeg går meget op i.

Makeup:
Mine yndlings mærker indenfor makeup er Maybelline, Bobbi Brown og Revlon. Jeg kan rigtig godt lide deres produkter og har lidt fra en af de mærker. Jeg ønsker mig også lidt fra Maybelline. Jeg kan godt lide at eksperimentere med makeup, og jeg går også selv med makup til hverdag.

Hår:
Jeg har normalt håret nede med et par hårnåle i siderne. Når jeg er til trampolin har jeg normalt håret oppe. Jeg går meget op i hvad jeg putter i mit hår, og prøver ikke et nyt produkt førjeg er helt sikker på, hvad det gør og hvornår man bruger det. Jeg kan godt lide mærket Aussie. Det er et australsk mærke og er rigtig godt.

Krop:
Mærket The Body Shop er helt fantastisk. De laver både sæber til kroppen og til håret. De laver også makeup og parfumer. De laver både fede produkter og de står også for noget godt. De er imod dyre mishandling og laver også produkter til følsom hud.

Håber I kan lide min blog! smiley